Φανή Ξανθοπούλου Αισθητικός - Κοσμητολόγος, Makeup Artist

Hello!

Φανή Ξανθοπούλου

Αισθητικός – Κοσμητολόγος, Makeup Artist

Ονομάζομαι Φανή Ξανθοπούλου και γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη. Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου ήθελα να βρίσκομαι ανάμεσα σε πινέλα, κραγιόν και καλλυντικά. Έτσι, όντας φοιτήτρια στο δεύτερο έτος του τμήματος  Αγγλικής Φιλολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης αποφάσισα να ακολουθήσω την μεγάλη μου αγάπη, την Αισθητική. Αφού ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στην Αγγλική Φιλολογία έδωσα κατατακτήριες εξετάσεις, πέρασα και αποφοίτησα με επιτυχία από το τμήμα Αισθητικής και Κοσμητολογίας του Α.Τ.Ε.Ι Θεσσαλονίκης. Έχοντας ιδιαίτερη αδυναμία στο μακιγιάζ παράλληλα φοίτησα στην ιδιωτική σχολή μακιγιάζ London MakeUp Institute, καταφέρνοντας να αποκτήσω διεθνή πιστοποίηση από την International Makeup Association (ΙΜΑ).

Φανή Ξανθοπούλου Μακιγιάζ σε Επίδειξη Μόδας

Experience

Έχω συμμετάσχει ως makeup artist σε διάφορες παραστάσεις και fashion events, κατά κύριο λόγο όμως δραστηριοποιούμαι στο beauty μακιγιάζ. Το beauty μακιγιάζ περιλαμβάνει το νυφικό μακιγιάζ, το μακιγιάζ ειδικών περιστάσεων, όπως επίσης το πρωινό και το βραδινό μακιγιάζ. Ένα μακιγιάζ αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι μιας ολοκληρωμένης εμφάνισης, κατά τη γνώμη μου, καθώς ενισχύει το στυλ, προσδίδει στο ύφος που θέλουμε να δώσουμε και επιπλέον ενισχύει την αυτοπεποίθησή μας. Έτσι είναι σημαντικό να απευθυνθούμε στον κατάλληλο επαγγελματία makeup artist για να έχουμε και το επιθυμητό αποτέλεσμα.


Makeup & Aesthetics

Ο κλάδος της αισθητικής και του makeup είναι ένας κλάδος που συνεχώς εξελίσσεται. Οι επαγγελματίες του χώρου οφείλουν να βρίσκονται σε ένα διαρκές κυνήγι καινούριων τεχνικών, συστατικών, υφών, τρόπων αναβάθμισης των παροχών τους και να μην μένουν στάσιμοι ποτέ. Όντας ένα δραστήριο άτομο και ένα ανήσυχο πνεύμα, αυτό ήταν ένα χαρακτηριστικό του επαγγέλματος που με γοήτευσε από την πρώτη στιγμή και με ώθησε να το ακολουθήσω. Κύριος στόχος μου είναι η παροχή της όσο δυνατόν καλύτερης υπηρεσίας στους ανθρώπους που με εμπιστεύονται. Γι’ αυτό δεν σταματώ ποτέ να εξελίσσομαι και να παραμένω ενημερωμένη σχετικά με νέες εφαρμογές, τεχνικές, προϊόντα και τάσεις τόσο στην Αισθητική όσο και στο μακιγιάζ, παρακολουθώντας συνεχώς σεμινάρια, masterclass και workshops.

Φανή Ξανθοπούλου Μακιγιάζ σε εξέλιξη

My passion

Ένα εξίσου σημαντικό κομμάτι της δουλειάς μου αποτελεί το να κάνω τους ανθρώπους να αισθάνονται όμορφα με τον εαυτό τους. Η αισθητική ή το μακιγιάζ δεν περιλαμβάνει μόνο την αντιμετώπιση ατελειών ή τη βελτίωση της εξωτερικής εμφάνισης, σκοπός της επίσης αποτελεί η φυσική και ψυχική ευεξία του ατόμου.

Η αυτοπεποίθηση αποτελεί κινητήριο δύναμη για την επίτευξη κάθε στόχου στη ζωή μας και είμαι δίπλα σας ώστε να πετύχουμε μαζί την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας!


Certificates

 • Makeup Application Certificate LMI

  Οκτώμβριος 2017 London Make-Up Institute
 • Nude & Glamour Sun Kissed Make-Up

  Απρίλιος 2020 Online Bridal masterclass with Victoria Grosu - Beauty Training Center
 • Hooded Eyes Bridal & Lifting Make-Up

  Ιούνιος 2020 Online Bridal masterclass with Victoria Grosu - Beauty Training Center
 • Color, Eyeliner & Transformation Make-Up

  Ιούλιος 2020 Online masterclass "BE A MAKE-UP GURU" with Victoria Grosu - Beauty Training Center
 • “SEXY – REXY”

  Ιανουάριος 2021 Master Class by Pasha Kondrashin
 • Colour’s Theory, Bridal Look, Soft Smokey & Colour Make-Up

  Οκτώβριος 2021 Online Master Class - Beauty Training Center
 • 1ο Επιστημονικό Συνέδριο Αισθητικής – Κοσμητολογίας

  Μάιος 2022 Ένωση Επ. Αισθητικών Β Ελλάδος
 • Πτυχίο Αισθητικής – Κοσμητολογίας

  Μάιος 2022 Σχολή Επιστημών Υγείας / Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος
Makeup Application Certificate LMI
Nude & Glamour Sun Kissed Make-Up
Hooded Eyes Bridal & Lifting Make-Up
Color, Eyeliner & Transformation Make-Up
Pasha Kondrashin Master Class
Color's Theory, Bridal Look, Soft Smokey & Color Make-Up
Βεβαίωση: 1ο Επιστημονικό Συνέδριο Αισθητικής-Κοσμιτολογίας
Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος Πτυχίο Αισθητικής - Κοσμητολογίας