Μακιγιάζ για ξεχωριστές περιστάσεις

Για κάθε ξεχωριστή περίσταση υπάρχει και το κατάλληλο μακιγιάζ που θα ολοκληρώσει την εμφάνισή σας. Είτε θα παρευρεθείτε σε κάποιο event, είτε γίνεστε κουμπάρα, είτε απλά θέλετε μια απόλυτα προσεγμένη εμφάνιση για την έξοδό σας, μπορείτε να έχετε το μακιγιάζ που ταιριάζει στο στυλ σας.

Ξεκινάμε, όπως και κάθε μακιγιάζ, με την προετοιμασία του δέρματος. Επιλέγονται τα κατάλληλα προϊόντα, τα οποία αρμόζουν στον τύπο και την κατάσταση της επιδερμίδας σας έτσι ώστε να έχουμε την καλύτερη δυνατή βάση για το μακιγιάζ που θα ακολουθήσει.

Μακιγιάζ Ειδικών Περιστάσεων

Παράλληλα, συζητάμε για το στυλ, τις εντάσεις και τις λεπτομέρειες του λουκ που θέλετε να επιτύχουμε. Και στη συνέχεια, χτίζουμε βήμα βήμα το μακιγιάζ φτάνοντας στο ιδανικό για εσάς αποτέλεσμα.

Σε συνθήκες σκληρού ανταγωνισμού, εξελιγμένων παροχών και επαγγελματικής δουλειάς, ξεχωρίζει. Το πιο σημαντικό για εμένα είναι ο επαγγελματισμός του αισθητικού και η αίσθηση ασφάλειας και σιγουριάς που εκπέμπει. Άριστη αισθητικός, επαγγελματίας, με εξειδικευμένες γνώσεις στις παροχές που προσφέρει. Ευγενική, ευδιάθετη και αναλυτική ως προς τις τεχνικές της. Αξιόπιστη, προβάλει αίσθημα εμπιστοσύνης. Άριστο αποτέλεσμα στις τεχνικές της.

Maria Valma

Το μακιγιάζ ήταν υπέροχο και κράτησε όλο το βράδυ μέχρι το πρωί το ίδιο και οι βλεφαρίδες που μου έβαλες. Σε ευχαριστώ πολύ και θα σε ξαναπροτιμήσω σίγουρα!

Vicky Panteli

Αξιολόγηση Μαρία Βαλμά Αξιολόγηση Βίκυ Παντελή

Φανή Ξανθοπούλου | Αισθητικός – Κοσμητολόγος, Makeup Artist

Ονομάζομαι Φανή Ξανθοπούλου και γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη. Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου ήθελα να βρίσκομαι ανάμεσα σε πινέλα, κραγιόν και καλλυντικά. Έτσι, όντας φοιτήτρια στο δεύτερο έτος του τμήματος  Αγγλικής Φιλολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης αποφάσισα να ακολουθήσω την μεγάλη μου αγάπη, την Αισθητική. Αφού ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στην Αγγλική Φιλολογία έδωσα κατατακτήριες εξετάσεις, πέρασα και αποφοίτησα με επιτυχία από το τμήμα Αισθητικής και Κοσμητολογίας του Α.Τ.Ε.Ι Θεσσαλονίκης. Έχοντας ιδιαίτερη αδυναμία στο μακιγιάζ παράλληλα φοίτησα στην ιδιωτική σχολή μακιγιάζ London MakeUp Institute, καταφέρνοντας να αποκτήσω διεθνή πιστοποίηση από την International Makeup Association (ΙΜΑ).